Poziv za stojnico na Vinski vigredi v Beli krajini

Poziv za stojnico na Vinski vigredi v Beli krajini

Spoštovani,

le še en mesec nas loči od Vinske vigredi v Beli krajini, ki bo letos potekala tri dni, in sicer od 19. do 21. maja 2023. Vabimo vas, da se predstavite z vašimi izdelki na stojnicah, ki bodo na Partizanskem in Mestnem trgu.

Vinska vigred ni le med največjimi vinskimi festivali v Sloveniji in prireditev z več kot 40 letno tradicijo, pač pa je tudi dogodek, ki združuje lokalno skupnost in lokalne ponudnike. Vinska vigred za marsikaterega belokranjskega vinarja, pa tudi za ponudnike lokalne samooskrbe in rokodelce, pomeni priložnost ne le za zaslužek, temveč tudi za promocijo. Pri Vinski vigredi gre za sožitje več reči, to so kultura, zabava, kulinarika, veselje, kultura pitja vina in srečanje s prijatelji.

Ker si želimo pritegniti čim več obiskovalcev in s tem povečati vašo prodajo smo povečali tudi oglaševanje in pripravili bogatejši program kot pretekla leta. Povečali smo oglaševanje na radijih (primarno Radio Aktual in Radio1), v Novem mestu bodo nameščeni 4 jumbo plakati in več kot 20 mestnih plakatov, tako v Novem mestu kot Ljubljani. Promocija na socialnih omrežjih že poteka in dosega veliko sledljivost.

Večerni izvajalci bodo: (PETEK) Tamburaški orkester Dobreč, skupina Vigor, DJ Tomy Vertigo, (SOBOTA) Ansambel Pogum, Nina Donelli z bendom, (NEDELJA) trubači Pivo in čevapi, otroški program... Verjamemo, da bodo izbrani nastopajoči in povečano oglaševanje pritegnili veliko več oblikovalcev kot pretekla leta.

Povpraševanje za stojnico pošljite na turizem@zavodmetlika.si najpozneje do 3. maja 2023.

Hvala.

Lep pozdrav.

nazaj
V času Vinske vigredi v Hiši dobrot Bele krajine: Delavnica peke belokranjske pogače in kulinarična razstava v organizaciji Društva kmečkih žena Metlika.

večji sponzorji festivala

TPV Avto
IMP Pumps
TGH
BGP
Občina Metlika
CGP