Poziv za stojnico na Vinski vigredi v Beli krajini 2024

Spoštovani.

Vinska vigred v Beli krajini bo letos potekala tri dni, in sicer od 17. do 19. maja 2024. Vabimo vas, da se predstavite z vašimi izdelki na stojnicah, ki bodo na vhodu na Mestni trg (od Cvetličarne do Občine).

Vinska vigred ni le med največjimi vinskimi festivali v Sloveniji in prireditev z več kot 40 letno tradicijo, pač pa je tudi dogodek, ki združuje lokalno skupnost in lokalne ponudnike. Vinska vigred za marsikaterega belokranjskega vinarja, pa tudi za ponudnike lokalne samooskrbe in rokodelce, pomeni priložnost ne le za zaslužek, temveč tudi za promocijo. Pri Vinski vigredi gre za sožitje več reči, to so kultura, zabava, kulinarika, veselje, kultura pitja vina in srečanje s prijatelji.

Ker si želimo pritegniti čim več obiskovalcev in s tem povečati vašo prodajo smo povečali tudi oglaševanje in pripravili bogatejši program kot pretekla leta. Promocija bo letos dodatno potekala v sklopu treh vinskih festivalov Posavja, in sicer Vinske vigredi, Cvičkarije in Festivala modre frankinje. Poleg jumbo in mestnih plakatov, promocije na socialnih omrežjih ter radijih bomo letos festivale promovirali tudi na avtobusih Ljubljanskega potniškega prometa in s skupno novinarsko konferenco v Ljubljani.

Večerni izvajalci bodo: (PETEK) Dejan Vunjak, (SOBOTA) Ansambel Jureta Zajca in Ines Erbus.

Cena stojnice za tri dni je 100 eur. V kolikor ste ponudnik Hiše dobrot Bele krajine ali imate certifikat Kolektivne blagovne znamke Belokranjsko je vaša cena polovična, in sicer 50 eur.

Ponudniki sladoleda, palačink, šmorna, fritul, igrač…imajo drugačno ceno, za katero nas prosimo kontaktirajte na elektronski naslov: andreja.fir@zavodmetlika.si.

Vsi se zavedamo uničujočih posledic človeškega delovanja na okolje in podnebje, zato smo se odločili, da letos zmanjšamo negativne okoljske vplive in Vinsko vigred popeljemo na pot Zero waste - prireditve z manj odpadki. V luči tega vas prosimo, da, če je le mogoče, letos zagotovite kompostabilno embalažo za svoje izdelke.

Prosimo za potrditev udeležbe na stojnici najpozneje do 22. aprila 2024. Po potrditvi vam pošljemo pogodbo o sodelovanju. Znesek najema mora biti nakazan na TRR Zavoda Metlika do 13. maja 2024. Podatke za nakazilo najdete tukaj:
https://www.bizi.si/Zavod-Metlika/

nazaj

večji sponzorji festivala

TPV Avto
IMP Pumps
TGH
BGP
Občina Metlika
CGP