Kraljica metliške črnine 2022 - Natečaj

Kraljica metliške črnine 2022 - Natečaj

Letošnja Vinska vigred se približuje. Organizatorji si želijo, da bi bila čim bolj podobna tistim prireditvam, ki jih poznamo iz preteklosti. A to letos po vsej verjetnosti zaradi ukrepov vlade zaradi koronavirusa še ne bo mogoče.

Z vigredjo prihaja tudi izbor nove kraljice metliške črnine. Tudi tokrat k sodelovanju vabimo in pozivamo Belokranjke samskega stanu, stare med 18. in 30. let, ki imajo vozniški izpit in osnovno znanje o vinarstvu ter vinogradništvu.

Prijavo, ki vsebuje ime in priimek, stalni naslov, rojstne podatke, podatke o izobrazbi, kratek življenjepis in fotografijo, pošljite na naslov Prireditveni odbor Vinske vigredi 2021, Trg svobode 4, 8330 Metlika ali na turizem@zavodmetlika.si s pripisom »Za kraljico metliške črnine« do ponedeljka, 26. aprila 2021.

Kandidatke bodo povabljene na razgovor s strokovno komisijo, najprimernejše dekle bo pa okronano za kraljico metliške črnine na Vinski vigredi v soboto, 23. maja 2021.

nazaj
photo
photo
photo
photo
V času Vinske vigredi v Hiši dobrot Bele krajine: Razstava jedi HRANA IN VINO v organizaciji Društva kmečkih žena Metlika.
Petek, 20. maj
Sobota, 21. maj

večji sponzorji festivala